Oppskriften fant jeg på melk.no.
Du trenger:
400 g sukker
4 egg
3 dl h-melk
450 g hvetemel
3 ts bakepulver
3 ts vaniljesukker
2 sitroner, saft og skall
Krem
125 g naturell smøreost
60 g smør
4 dl melis
2 ts vaniljesukker
1/2 dl sitronsaft
Fremgangsmåte
Pisk smør og sukker hvitt og luftig, tilsett ett og ett egg under pisking.
Rør inn væske og det tørre vekselvis. Rør inn sitronskallet til slutt.
Kle en langpanne med bakepapir (ca 25x35 cm) og hell i røren.
Stekes på 175 grader i 35-40 min. Avkjøles.
Bland alle ingrediensene til kremen og pisk til en luftig krem. Spre utover avkjølt kake og server!
Holder seg saftig lenge!
Lykke til, Helene
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar