onsdag, mars 26, 2014

Gourmetkveld

I går var jeg på gourmetkveld med venninnene og vi fikk besøk av en gammel kjenning.. 
Fabiola kommer fra Sri-lanka men har bodd i Norge i snart 40 år. Vi jobbet sammen på Hotell Norge når jeg var kokkelærling for 20! år siden. Det var kjempekoselig å treffe ho igjen. 
Vi lagde mange forskjellige retter som er vanlig i mange asiatiske og afrikanske land. Vi lagde mangosalat, linsekurry, kyllingkurry, kalvekurry, og en kjempegod rett med rosenkål. Alt smakte fortreffelig, eneste dumme er jo at Fabiola slumper jo bare så sannsynligvis klarer ingen av oss å kopiere rettene på egenhånd.. Men godt var det og mette ble vi!


Vi fikk og litt innføring i forskjellig krydder og hva de hjelper mot. 
Konklusjonen ble, JA til mere krydret mat! 
Vi har mye å lære der. 
H




Ingen kommentarer: